Carwrapping

Bent u toe aan iets nieuws voor uw auto, denk dan eens aan het wrappen van uw auto. Uw auto wrappen is het laten inpakken van uw auto met gekleurde folie. Nadat wij de auto compleet gewrapt hebben lijkt het net of deze is gespoten. Het is dan ook een goedkoper alternatief voor het overspuiten van de auto.


Waarom een auto wrappen?

Het wrappen van uw auto is een goedkoper alternatief op het laten spuiten van de auto. Bij spuiten van de auto zit er vooral een hoop tijd en geld in het voorbewerken. De hele auto dient geschuurd en afgeplakt te worden. Het wrappen van de auto is gemiddeld 35% goedkoper dan het laten spuiten en u heeft de auto veel sneller weer terug. Een bijkomend voordeel is dat een wrap ook de originele lak beschermd. Mocht u een auto kopen en deze laten wrappen om vervolgens voor de verkoop weer de wrap te verwijderen dan zal er een onbeschadigde lak onder vandaan komen. Dit resulteert in een hogere verkoopwaarde. Wrappen is dan ook een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaald. En zeg nou zelf, ziet u het verschil?


Enkele voorbeelden van ons werk op Youtube

De afgelopen tijd hebben we een aantal auto's mogen wrappen van bekende Youtubers. Benieuwd wat hun van het resultaat vonden? Bekijk dan deze filmpjes:

Tim Tygran

Vooral bekend van zijn freerun filmpjes

Tim wilde met zijn nieuwe auto wat meer opvallen dus nam hij contact met ons op om zijn auto te laten wrappen. Tim had zelf al een idee wat hij wilde en met onze eigen 50/50 auto van de zaak als inspiratie zijn we aan de slag gegaan. Enkele weken na de wrap hebben we nog wat groene accenten toegevoegd om de auto helemaal af te maken.

Lars Peterzon

Bekend van Huize Knol met Enzo Knol

Lars heeft een eigen brand genaamd Sunny Side Up waarbij het logo een smiley bevat. Deze smiley wilde hij graag terug laten komen op de auto en dat heeft hij geweten haha. We hebben zijn auto compleet geel gewrapt en overal smileys geplakt. Hij wilde graag opvallen en dat doet hij nu zeker :-)

Mees van Dam

Ook bekend uit Huize Knol met Enzo

De Bende van Ellende zoals ze zich zelf noemen op Youtube is nu bijna allemaal voorzien van een opvallende wrap nadat ook Mees van Dam bij ons zijn auto heeft laten wrappen. Zijn droomauto is de nieuwere S60 in opvallend blauw dus hebben wij zijn inmiddels 16 jaar oude Volvo gewrapt in bijna dezelfde kleur als zijn droomauto. Nu maar hopen dat hij de auto niet snel gaat inruilen :-)


Waarom voor Flakkee Customs kiezen?

Dat is altijd een lastige vraag. Zijn wij de beste? Nee vast niet. Zijn wij de goedkoopste? Nee ook niet. Willen wij de goedkoopste zijn? Nee dat zeker niet! Wij willen dat de klant tevreden is met het resultaat. En een goed resultaat is alleen te behalen met hoge kwaliteit folie. Maar hierdoor kunnen wij wel al sowieso 7 jaar garantie geven op het folie zelf. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd door gecertificeerd personeel die daadwerkelijk een opleiding hebben gevolgd voor het auto wrappen.


Genoeg gelult, nu is het tijd voor actie!

U bent vast nieuwsgierig geworden naar de prijs. Nu is het tijd om ons te contacten voor meer informatie! Bijna altijd staat er wel een auto in onze loods waar we aan bezig zijn. Dus u bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie (of wat fris) eens te komen kijken wat wij nou echt doen en kunnen.


Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing