Carwrapping

Bent u toe aan iets nieuws voor uw auto, denk dan eens aan het wrappen van uw auto. Uw auto wrappen is het laten inpakken van uw auto met gekleurde folie. Nadat wij de auto compleet gewrapt hebben lijkt het net of deze is gespoten. Het is dan ook een goedkoper alternatief voor het overspuiten van de auto.

Waarom een auto wrappen?

Het wrappen van uw auto is een goedkoper alternatief op het laten spuiten van de auto. Bij spuiten van de auto zit er vooral een hoop tijd en geld in het voorbewerken. De hele auto dient geschuurd en afgeplakt te worden. Het wrappen van de auto is gemiddeld 35% goedkoper dan het laten spuiten en u heeft de auto veel sneller weer terug. Een bijkomend voordeel is dat een wrap ook de originele lak beschermd. Mocht u een auto kopen en deze laten wrappen om vervolgens voor de verkoop weer de wrap te verwijderen dan zal er een onbeschadigde lak onder vandaan komen. Dit resulteert in een hogere verkoopwaarde. Wrappen is dan ook een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaald. En zeg nou zelf, ziet u het verschil?


Wat kost het compleet wrappen van de auto?

Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van de kleur folie. Neem voor een passende offerte altijd even contact met ons op via onderstaand formulier.

Model: Klein vanaf €1400

Model: Middel vanaf €1800

Model: Sedan vanaf €2000

Model: Station vanaf €2100

Model: SUV vanaf   €2300


Waarom voor Flakkee Customs kiezen?

Dat is altijd een lastige vraag. Zijn wij de beste? Nee vast niet. Zijn wij de goedkoopste? Nee ook niet. Willen wij de goedkoopste zijn? Nee dat zeker niet! Wij willen dat de klant tevreden is met het resultaat. En een goed resultaat is alleen te behalen met hoge kwaliteit folie. Maar hierdoor kunnen wij wel al sowieso 7 jaar garantie geven op het folie zelf. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd door gecertificeerd personeel die daadwerkelijk een opleiding hebben gevolgd voor het auto wrappen.


Vraag direct een offerte aan:Voorbeelden van auto's die de afgelopen tijd door ons gewrapt zijn:


Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing