Carwrapping


Ben je toe aan iets nieuws voor jouw auto, denk dan eens aan het laten wrappen hiervan. Jouw auto wrappen is het laten inpakken van de auto met hoge kwaliteit folie dat tevens de originele lak beschermd. Nadat wij de auto compleet gewrapt hebben lijkt het net of deze is gespoten. Het is dan ook een goedkoper alternatief voor het overspuiten van de auto.


Waarom een auto wrappen?

Het wrappen van de auto is een goedkoper alternatief op het laten spuiten van de auto. Bij spuiten van de auto zit er vooral een hoop tijd en geld in het voorbewerken. De hele auto dient geschuurd en afgeplakt te worden. Het wrappen van de auto is gemiddeld 35% goedkoper dan het laten spuiten en je hebt de auto gemiddeld binnen 2 dagen weer terug. Op het folie zit 7 jaar garantie en zal binnen deze periode niet verkleuren, uitdrogen of scheuren. Een bijkomend voordeel is dat een wrap ook de originele lak beschermd. Mocht je een auto kopen en deze laten wrappen om vervolgens voor de verkoop weer de wrap te verwijderen dan zal er een onbeschadigde lak onder vandaan komen. Dit resulteert in een hogere verkoopwaarde. Wrappen is dan ook een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaald.

 


Waarom voor Flakkee Customs kiezen?

Dat is altijd een lastige vraag. Zijn wij de beste? Nee vast niet. Zijn wij de goedkoopste? Nee ook niet. Willen wij de goedkoopste zijn? Nee dat zeker niet! Wij willen dat de klant tevreden is met het resultaat. En een goed resultaat is alleen te behalen met hoge kwaliteit folie. Maar hierdoor kunnen wij wel al sowieso 7 jaar garantie geven op het folie zelf. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd door gecertificeerd personeel die daadwerkelijk een opleiding hebben gevolgd voor het auto wrappen en al meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben.3M kleuren:


Avery kleuren: