Audio inbouw

Flakkee Customs uit Dirksland is dé specialist in het inbouwen van multimedia, radio en navigatiesysteem in auto's . Wij leveren alles op het gebied van caraudio en kunnen dit bijna allemaal direct inbouwen. Zo leveren wij prachtige navigatiesystemen die na onze inbouw perfect bij het interieur van de auto passen. Aangezien iedere auto anders is kunt u het best online via onze website een offerte aanvragen. Zo kunnen wij direct kijken welke producten wij nodig hebben om het mooi in te kunnen bouwen en uiteraard goed werkend te krijgen. Hieronder enkele voorbeelden van wat wij voor uw auto kunnen leveren en inbouwen. Op zoek naar iets anders? Neem dan gerust contact met ons op.


Pioneer MVH-S200DAB

De MVH-S200DAB, is speciaal voor digitale muziek ontworpen. Deze radio is uitgerust met een FM-, DAB/DAB+- digitale radio tuner waarmee u geniet van kristalheldere audio. Bovendien kunt u muziek afspelen van uw iPod, iPhone, Android-smartphone en andere toestellen via de USB- of Aux-ingang op het voorpaneel.

Kenwood DMX-125DAB

De DMX125DAB is een multimedia instapradio van Kenwood en bied ontzettend veel waar voor zijn geld. Via een USB connectie met een Android telefoon kunt u eenvoudig navigeren via het grote 6.8 inch touchscreen. Verder is deze radio voorzien van DAB+ radio voor prachtig helder geluid en een handsfree functie om veilig te bellen.

Bury CC 9058 Carkit

Een boete voor het niet handsfree bellen in een auto kost tegenwoordig €239 (incl administratiekosten) Dat is uiteraard zonde van het geld maar soms ontkomen we er niet aan om even snel de telefoon op te nemen in de auto. De oplossing is deze Bury CC 9058 aangezien deze kit inclusief toebehoren en montage op locatie €219 kost.


Voorbeelden van ons werk

Van een standaard Opel Corsa D radio naar een handige dubbel din Kenwood navigatie


Een standaard Toyota Yaris radio vervangen voor een prachtig Android model met alle denkbare opties